Klankcirkels

Zingen in je eentje op de fiets is leuk! Lekker alles eruit gooien: alle opgekropte frustratie over je versleten zadel, blijdschap over je lekkere broodje kaas, verdriet over je lievelingssok die in de wasmachine is verdwenen… wat gebeurt er als je al je gevoelens laat horen?

Samen zingen is nog veel fijner. Het hoeft geen liedje te zijn met bedachte teksten. Gewoon klank geven aan wat er in je leeft, en daarin elkaar ontmoeten. Dan ontstaat er een dans, een wervelende klankenstroom die je meeneemt op de golven van je emoties, die je tot grote hoogten en diepe dalen kan brengen… en je uiteindelijk weer zachtjes neerlegt op de vloer van een knusse woonkamer.

~ Wat gaan we doen? ~

Op deze avond zullen Luuk en Iris eerst een klankmeditatie geven op hun harp, fluiten, shruti box, rinkels en tinkels. Dan mag je luisteren, ontspannen en je oren en voelsprietjes lekker openzetten.

Na een deelronde en een pauze gaan we een laagje dieper het klankbad in: we gaan samen klanken maken met onze stem. Via een meditatie word je uitgenodigd om naar je kern te gaan en de klanken te laten klinken die geklonken willen worden. Dat mag alles zijn, van óóóóóóhm tot opera en van speels tot snauwend. Het samen zingen en klinken is altijd weer een wonderlijke ervaring! Kom je samen met ons deze ervaring creëren?

~ Interesse? ~

We organiseren deze klankcirkels in besloten kring, zodat iedereen zich veilig voelt. Mail naar iris@harpfulness.nl om uitgenodigd te worden voor de volgende.

We zijn altijd op zoek naar woonkamers en fijne ruimtes! 

Lees, kijk en luister hier meer over ons als duo en de concerten die we geven.